NOGIER TÜRKİYE AURİKÜLOTERAPİ SEMİNER TAKVİMİ


ÖNEMLİ NOT

MAĞAZA sayfasının detaylarına, fiyat bilgilerine ve satın alma işlemlerine sadece AURİDER ÜYE ve NOGIER ÜYE üyelik paketleri tarafımızca onaylanmış hekim olan kullanıcılar ulaşabilmektedir. Hekim olmayanlara kapalı olan bu eğitimlerin içeriklerine hekim olmayanların ulaşmasını engellemek için koyduğumuz bu bariyer nedeni ile eğitimlerin detayları ve fiyat bilgilerine ulaşmak isteyen hekimlerin 05333034848 nolu telefondan Aydın Öztürk ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

9 Ocak – 23 Şubat 2023 Çevrimiçi-Çevrimdışı

24-25-26 ŞUBAT 2023 CANLI SEMİNER ÇEŞME – İZMİR

1.MODÜL KLİNİK ve PRATİK AURİKÜLOTERAPİ SEMİNERİ

Eğitmen: Uzm. Dr. SEDA ÖZTÜRK

16-17 EYLÜL 2023 ÇEŞME – İZMİR

AURİKÜLER KROMOTERAPİ


“Psikolojik Travma ve Anksiyete Tedavisinde Nöromodülasyon”

Eğitmen: Uzm. Dr. DANIEL ASIS

Yrd. Eğitmen: Uzm.Dr. SEDA ÖZTÜRK

14-15 EKİM 2023 ÇEŞME – İZMİR

2.MODÜL VAS ve AURİKÜLO TIBBI SEMİNERİ

Eğitmen: Dr. RAPHAEL NOGIER

Yrd. Eğitmen: Uzm.Dr. SEDA ÖZTÜRK

Categories: Akupunktur

2 comments

  1. Dolu dolu bir seminer geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Başta Seda hocam olmak üzere bu eğitimde katkısı olan Aydın beye ve diğer gizli kahramanlara teşekkür ederim. Olabildiğince basite indirerek bizlere önemli konuları tekrar tekrar anlattığı için Seda hocama minnettarım. Ayrıca hasta olmasına rağmen bizleri hiçbir şey hissettirmeyen Seda hocama sağlıklı günler dilerim. Videoların hızlarının yavaşlatılması ve görsel , duyusal öğrenime hitap etmesi çok iyi. Seminerin primer amacı iyi bir eğitim ortamı ile donanımlı bireyler yetiştirmek olduğu çok bariz. Katılmak isteyen tüm meslektaşlarıma öneririm. Şimdiden canlı seminerlere gitmek için can atıyorum. Aurikuloterapi tedavi yöntemini iyice kavrayarak hastalara yardımcı olmak ,şifa dağıtmak en büyük isteğim. Diğer kurslarınıza da katılmak isterim. Kurslarınızı takip ediyorum. Herkese de öneririm.
    Dr. Hülya İsimbay Çolak
    Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

NOGIER TÜRKİYE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et